Går du rundt på gaden i Kharkiv så bemærker du hurtigt at kvinderne er i overtal, men ligner de alle sammen de modeller du kan finde på diverse dating sites?

Kharkiv, eller Khrakov som nogle vælger at kalde den var Ukraines første hovedstad inden Kiev overtog den rolle i 1931. Kharkiv ligge ligger godt 50 km fra den russiske grænse i det mest nordøstlige Ukraine. Befolkningen består af ca. 2/3 etniske Ukrainer og 1/3 russere. Byen bære da også præg af at den har været en del af Sovjetunionen - Masser af bygninger er som snydt ud af sovjettidens beton-arkitekter, hvilket understreges af de mange store pladser med monumenter. 

Modelkvinderne fra Ukraine - sandt eller falskt

Ukraine er kendt for sine smukke kvinder og Kharkiv skulle ikke være nogen undtagelse. Ved den første research rundt i denne by må vi desværre skuffe læserne, hvis man forventer at det vrimler med kandidater til miss wet T-shirt, eller årets smukkeste ansigt., så glem det. 

Kvinderne i Ukraine er smukke som kvinder nu er, inden tvivl om det, men de ligner ikke alle de modeller der flankere diverse dating-virksomheders hjemmesider eller sådan ser det i altfald ud den første morgen vi bevæger os rundt i byen, men så sker der noget.

Er der tale om en kvindekultur der er udnyttet i smart scamfidus

Sidst på eftermiddagen kommer de frem. De ultra smukke kvinder, som synes at myldre frem på gader og stræder - Du har kvinder i alle idealstørrelser, med den perfekte glød og den rigtige farve hår, hvad enten du nu er til blonde eller mørkhårede kvinder - De er der over det hele kvinder i deres super lange stilletter, som de tripper rundt i medens de perfekt fremføre sig selvbevidst i smarte dress med fokus på cafelivet med veninderne. Men spørgsmålet er fortsat, om der er noget om snakken når vi en tilfældig  eftermiddag møder et overtal af model-smukke kvinder.Er de så alle på jagt efter en skandinavisk mand, fordi Ukrainske mænd drikker eller er det med de smukke kvinders lyst til at få en mand fra vesten bare et pr-stunt koblet til en smart scamfidus hvor "knudemænd" fra Danmark så at sige, bliver taget godt og grundigt i røven? Leder hun virkelig efter hvem som helst

Virkeligheden er nemlig at et utal af skandinaviske mænd er koblet til såkaldte dating sites, hvor de betaler mega-minut-overpris for at chatte med kvinder som de ikke har set andet end en serie vel scenograferede fotos af. - Angiveligt skulle kvinderne på disse sites være så hungrende efter mænd at de ligefrem betaler for at få lavet fotos, skrevet den rigtige profil og ikke mindst få professionel, personlig og elektronisk oversættelsesbistand til at kommunikere med mænd fra vesten. - Men kunne det også være at mange af firmaerne i virkeligheden bare har nogle få kvinder og mænd siddende som så styre en række profiler.

Det spørgsmål  og andre spørgsmål får giver vi et bud på i næste indlæg hvor vi har besøgt en lidt alternativ forretning for brudekjoler, der også beskæftiger sig med dating