Flere medier bragt en historie om at Gribskov Kommune har brugt et konsulentfirma som ejes af en kommunal chef. Meget tyder dog på at medierne er rendt med en halv vind. News4you2  forsøger her at afdække, hvad der er op og ned. 

Læs mere: Avis løber med en halv vind

Hvilke type Ukraineske kvinder er det du kan møde på diverse dating sites og er de i virkeligheden interesserede i at møde en mand fra vesten, eller får de kickbacks ved at chatte mest muligt med så mange som muligt?

Læs mere: Ukraineske kvinder, søger modne selvbevidste mænd

Byen Kharkiv i det østligste Ukraine vidner om at ægteskab er meget vigtigt. For det første vrimler det med biler pyntet til brudekørsel og dernæst så kan du møde tilsvarende antal Lily-modeller i parkerne og de store pladser, hvor brudeparret foreviges af mere eller mindre professionelle fotografer. Vores hotel have lørdag 8 -10 brudepar som skulle foreviges ved et hvidt flygel

Læs mere: Bryllupper, Dating og Kulturclash

Går du rundt på gaden i Kharkiv så bemærker du hurtigt at kvinderne er i overtal, men ligner de alle sammen de modeller du kan finde på diverse dating sites?

Læs mere: Hvor er alle de Ukrainske brude?

For ikke så længe siden var medierne fyldt om nyt fra Ukraine. Så kom våbenhvilen og så høre vi straks mindre og mindre: Men hvordan har den almindelige befolkning det? News2You2 har sendt en frivillig til Ukraine for at måle temperaturen. Følg vores rapportager her og på Facebook om befolkningen og jævne Ukrainers oplevelse af konflikten

Læs mere: Våbenhvile, men ikke fred

Underkategorier