Morten Torp har med Fotomenageriet startet en meget unik iværksættervirksomhed som kan det hele, men har mest fokus på det unikke ved dig eller det du skal have fotograferet.

 

En af de særlige ting ved Mortens koncept er at han gerne ser du tager nogle ting med, som måske har haft en betydning i dit liv eller som viser hvem du er. - Ting som han så sætter ind på en alternativ måde.  Du kan også møde op blank og alligevel ende med et unikt billede.

Billederne du får med hjem fra fotomenageriget er specielle og helt unikke bl.a. fordi de viser hvem du er, hvad der har gjort dig til den du er og hvordan du fx arbejder, alene og i grupper. Du får ikke bare et standardfoto hos Morten. Det er et billede hvor du har tænkt dig grundigt om og bidraget med dig og de ting du har medbragt til hans lille studie og hvor Morten har kælet for hver enkelt lille detalje. 

Så hvis du leder efter en unik gave til nogen eller gerne vil have taget et fedt billede af dig selv, så kan det klart anbefales at bruge tiden på Fotomenageriet og få noget andet end et snapshot taget af en mobil telefon.  Du finder Morten Torp via hans website, hvorfra du kan kontakt ham pr e.mail eller telefon(begge informationer står på web siden).

 

”I Fotomenageriet er det intentionen at give det enkelte foto sin særlige plads i forestillingen.
At fortælle sin egen lille historie.
Måske har du, som den der skal stå i rampelyset, din egen idé til et udtryk.

Måske vil du bare gerne overraskes ved at optræde på en måde, du ikke selv lige havde tænkt på.” Sådan skriver Morten Torp om sit fotomenageri -  http://fotomenageriet.dk/. En lille iværksætter virksomhed i Danmark.