“Fifteen-year-old Eragon believes that he is merely a poor farm boy- until his destiny as a Dragon Rider is revealed. Gifted with only an ancient sword, a loyal dragon, and sage advice from an old storyteller, Eragon is soon swept into a dangerous tapestry of magic, glory, and power. Now his choices could save - or destroy- the Empire.”

 

 

Forfatter: Christopher Paolini

Titel: Eragon

Genre: Fantasy-eventyr

Eragon handler ganske simpelt om en dreng og en drage der på magisk vis er forbundet, og omgivet af en verden fyldt med grusomhed, krig, magi og, sidst men ikke mindst håbet om et rige uden den onde Galbatorix

Eragon er den første bog af fire i arven-trilogien. Selve bogen opfylder alt man kunne håbe fra en fantasy-eventyr genre, den har et fantastisk univers med massere af forskellige racer, god og forklarende fortæller stil, spændende historie og op til flere sprog som forfatteren selv har fundet på til de forskellige racer. Mange mener faktisk at den er næsten lige så genial som Ringenes herre!

Bogen er på 533 sider, men holder dig hele tiden suget ind i historien og du vil nærmest ikke kunne stoppe når du er begyndt at læse den, den har en forholdsvis normal pris til dens størrelse og er udgivet på dansk og engelsk. Jeg vil foreslå at dem der er god til engelsk køber den engelske version da der tit er nogle pointer og historie ting som går tabt i den danske oversættelse, men ellers er den lige så god på dansk.