“Native American warrior Tonto recounts the untold tales that transformed John Reid, a man of the law, into a legend of justice.”

Type: Spillefilm

Genre: Action, Adventure, Western

Producent: Disney

Spilletid: 150min – 2 timer og 30 min(ekskl. Reklamer og trailers).

 

The Lone Ranger handler om den idealistiske, retskafne og uerfarne Texas Ranger, John Reid (Armie Hammer), der har netop anholdt den indianske åndekriger Tonto (Johnny Depp) og er ved at transportere sin fange gennem prærien, da de overfaldes af en terroriserende bande lovløse.
Dagen derpå rider Reid og hans heroiske storebror samt dennes revolvermænd ud for at fange banden, men brødrene ryger i et baghold, og alle dør - undtagen Reid, der reddes af Tonto.
Indianeren bliver overbevist om, at den unge mand er en såkaldt Spirit Walker - én der har været på den anden side og derfor ikke kan slås ihjel. Reid beslutter sig for at udnytte sin genopståen fra de døde og blive den maskerede helt The Lone Ranger.

 

 

Selve filmen er humoristisk, flot og interessant, men selve historien og længden er det der hiver den ned. Historien er mere eller mindre forudsigelig og de har ikke rigtig prøvet på at skabe noget nyt i forhold til tegneserien. Udover det har den nogle lidt langtrækkende scener og er generelt for lang.

Selvom det har jeg valgt at give den top score da humoren er som forventet fra en Johnny Depp film og da de positive ting langt overgår de negative.