"You wake up in a dark alley, not knowing anything. What has happened?
This is your struggle to find the truth and answers to your questions. Answers for the darkness and fear that is making your pulse race like violent blows against your head.
What are "they"? Where do "they" come from? What the hell has happened around here?
Are these the indulgences of insanity?
Time's up. You can't stand there reading those SMS's forever. It's time to head down the pathways ahead and find your answers."

Platform: PC

Pris: Free to Play

Cry of fear er et gratis gyserspil som du enten kan downloade fra platformen steam, eller direkte fra deres hjemmeside.
Du spiller som hovedpersonen Simon der vågner op i en mørk sidegade, uden at kunne huske hvad der er sket og du bliver presset til at gå ned af den mørke sidegade kun udstyret med en kniv og telefon som du bruger til at lyse med.

 

Spillet i sig selv har dårlig grafik da det er blevet lavet ud fra den gamle half-life 1 maskine, men hvad spillet mangler i grafik gør det op for i den spændene historie og den hele tiden stigende angst for hvad der mon er rundt om det næste hjørne. Cry of fear er en af de bedste gyser spil jeg har spillet siden Amnesia og F.E.A.R, selve gyseraspektet i spillet er gjort og fremvist spændene og hver gang du lige så stille er blevet vandt til de sædvanlige monstre, dukker der et nyt op.

 

Spillet kan varmt anbefales til dem som godt kan lide et godt gys, en god historie og som er ligeglade med den gamle grafik.