Cubansk kunst, cigarer og rom er begreber der hensætter dig til en mættet blanding af det eksotiske og politiske. For vores indre øje ser vi Fidel Castro, frodige cigarrullende kvinder og gamle amerikanerbiler fra 60-erne og det kan du møde lige midt i København.

Læs mere: Cubansk kunst og markedsinnovation

15 års arbejde, hvoraf det meste er frivilligt ligger i ruiner. Tilbage er skammen vreden og afmagten over at blive beskyld for noget som ikke passer af de overmægte kommunale magthavere . Mennesker reagere forskelligt på livets nederlag, men en sommerdag begår, en bestyrelsesformand for en civilsamfundsvirksomhed selvmord. Den udløsende faktor er, at kommunen likvidere den institution hans børn har gået i og som han har forbundet sig til, men ingen, hverken mediere eller politikere reagere. ..

Læs mere: Den Kommunale Værnemagt

Fredag den 13. er en dag der forbindes med uheld. Det var fredag den 13. oktober 1307, at utallige tempelherrer  blev fanget, tortureret, brændt på bålet og skatte beslaglagt efter ordre fra Kong Philip IV af Frankrig, derfor blev dagen efterfølgende betraget som en uheldig dag. 

Læs mere: Fredag d. 13. - se dig for.

I Paris' latinerkvarter, nær Notre Dame, på Rue de la Parcheminerie ligger en lille canadisk boghandel der bestemt mere end et enkelt besøg værd, om ikke andet så for den gratis, canadiske kaffe med ahornsirup istedet for sukker.

Læs mere: Canadieren i Paris ; The Abbey Bookshop

Franskmændene kan ikke tale engelsk, og de gider ikke spilde deres tid på andet end et perfekt udtalt fransk. Desuden har Paris kun tre ting der er værd at se; Eiffeltårnet, Triumfbuen og Disneyland.

Læs mere: Paris: En historie fra de varme lande

Underkategorier